Ikrek Újhold varázslat

Szerző: Dudás Mária | Utolsó frissítés: 2024. Június 04.

Kategória: Hold a mindennapokban | Címkék: Újhold varázslat, asztrológia, belső béke, június

A júniusi Újhold 6-án 14 óra 37 perckor az Ikrek jegyében tetőzik, és arra szólít fel, hogy egyesítsük az érzelmeket, szívünk vágyát és a gondolatainkat teremtésünk érdekében. Vizsgáljátok meg, miben kellene jobban figyelni az érzéseinkre, hogy a szeretet energiájával dolgozhassunk? És mi az amiben szükségünk lehet a logikára, az átgondolásra, hogy illúziók, téves meggyőződések ne akadályozzák a manifesztációt.

A júniusi Újhold lehetővé teszi, hogy nyitottak legyünk egy mélyebb tudásra, belső bölcsességünk útmutatójára. Részleteket elolvashatjátok erről szóló írásomban!

Ha felkészültetek a varázslatra, akkor keresettek egy nyugodt helyet, ha tehetitek a szabadban, ahol elvégezhetitek a szertartást.

Gyújtsatok meg 3 gyertyát vagy mécsest, a háttérben halkan szólhat a zene, amely segíti ellazulásotokat. Gondolatban, vagy szóban kérjétek Mihály Arkangyalt, hogy tisztítson meg benneteket minden olyan kétségtől, aggodalomtól, félelemtől, tisztánlátás hiányától, ami a teremtéseteket akadályozhatja.

A varázslathoz szükségetek lesz:
- Vágylista
- Papír és toll
- Ragasztószalag
- Választott auratisztító eszköz
- Ivóvízzel töltött üveg
- 2 választott kristályra (pl. holdkő, tigrisszem, hegyikristály, rózsakvarc)

Készítsetek magatok elé mindent, ami a varázslathoz szükséges.

Kezdjétek el megtisztítani az aurátokat és a varázslat kellékeit. Közben mondjátok a következőket:
„Minden, ami már nem szolgálja a legfőbb javamat, most tisztul. Megtisztult és fénylő vagyok. A szívem megtelik szeretettel, az elmém hittel és pozitív gondolatokkal, mindez eggyé válik lelkemben egyesített teremtő erővé alakul. Érzem, hogy az elmém, a testem és a lelkem eggyé vált ami határtalan teremtő erőt adott számomra. Nyugodt vagyok. Egyensúlyban vagyok. Határtalan teremtő vagyok.”

Ezután megtisztítjuk a teret és az eszközeinket. Közben mondjuk ezt:
„Hálát adok ezeknek a varázs összetevőknek és ennek a térnek, ami biztonságosan körbevesz. Legyen minden varázseszközöm a legnagyobb harmóniában. Tisztuljon meg ez a tér, és csak szeretet, béke és az öröm fogadására nyíljon meg. Köszönöm. Köszönöm. Köszönöm."

Kép: Pinterest

Ezután vegytek egy darab papírt és írjátok rá a „szeretet” szót. A ragasztószalag segítségével ragasszátok a vizes üvegre. Ezután fogjátok a két kezetekbe az üveget, emeljétek a szívcsakrátok elé és miközben tartjátok, mondjátok ki 10-szer a szeretet szót.
Ha megvagytok vele, akkor rakjátok az üveget a mécsesek közé.
Ezután vegyétek a kristályokat a két tenyeretek közé és emeljétek a szívcsakrátok elé. Gondolatban idézzétek fel az első vágyatokat, és érzzétek, ahogy a gondolat elindul a szívteretekbe. Ha megérkezett akkor töltsétek fel hálával és szeretettel és engedjétek, hogy az energia a kezeiteken keresztül az ásványba töltődjön. Gondolatban lássátok, ahogy a szándékotok energiája eggyé válik a kristállyal.
Végezzétek el a vizualizációt mindegyik vágyatokkal, töltsétek bele egyenként az ásványba a teremtő szándékotok energiáját.
Ha végeztetek adjatok hálát vágyaitok beteljesüléséért és rakjátok az ásványt a vizes üvegetek köré egy éjszakára.

Másnap kezdjétek a napot azzal, hogy kortyoltok a varázsvízből, miközben elképzelitek, hogy a teremtő erő átjárja minden porcikátokat és kiáradva bevonzza a megvalósulás lehetőségét.
Teliholdig folytasd a reggeli rituális vízivást a varázsüvegből és minden nap képzeld el, ahogy egyre hatalmasabbá növekszik benned a Teremtő!


Mindenkinek csodás teremtő napot kívánok!


Dudás Mária asztrológus, életvezetési tanácsadó, mentor
06/30-4515002

Női elvonulás ősszel!

 

Cikk kategóriák

Címkék

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások július 21-től július 27-ig

A 30. hét Holdállásai

2024.07.20 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 21.Telihold a Bak jegyében

Július 21-én 12 óra 17 perckor tetőzik a Telihold a Bak jegyében. A júniusi Telihold szintén a Bak jegyének elején köszöntött ránk, ami mondhatni egyfajta kezdetet hozhatott az elengedés folyamatában. Ahogy a júliusi Teliholdnál a Hold a Bak jegyének végéhez ér, úgy mi is történetünk végéhez érhetünk, megtéve az utolsó lépést a végleges lezárás érdekében.

2024.07.19 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Bak Telihold varázslat

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, ami életünk egy szakaszának befejezéséhez vezethet el bennünket.

2024.07.19 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom