Gyermek horoszkóp elemzésének módszere alapok tanfolyam kedvezményesen!

Részvételi díj: 30 000 Ft

EZT A MÓDSZERT CSAK NÁLUNK SAJÁTÍTHATOD EL!

Részletek

Asztrológia tanfolyam

Részvételi díj: 149 000 Ft

Célod önismereted elmélyítése és az asztrológia alapjainak elsajátítása? Jelentkezz az asztrológia tanfolyamunkra, ahol mindkettő megvalósulását megtalálod!

Részletek

ASZTROLÓGIA – KÜLÖNLEGES SOLÁR ELEMZÉSI MÓDSZER KÉPZÉS

Részvételi díj: 25 000 Ft

SZERETNÉL MEGTANULNI EGY OLYAN KÜLÖNLEGES SOLAR (éves) ELEMZÉSI MÓDSZERT, AMELYET CSAK NÁLUNK SAJÁTÍTHATSZ EL? HA IGENNEL VÁLASZOLTÁL ERRE A KÉRDÉSRE, AKKOR ITT A HELYED!

Részletek

Humanisztikus szemléletű asztrológia és egyéb önismeretet segítő eszközök iskolája

Részvételi díj: 290 000 Ft

Egy új iskola, ahol az asztrológia, Symbolon kártya, a gyermek horoszkóp elemzésének módszere és a tarot kártya alapjait tanulhatod meg.

Részletek

Gyermekhoroszkóp elemzésének módszere - Haladó tanfolyam

Részvételi díj: 64 000 Ft

Ha elvégezted a gyermekhoroszkóp elemzésének módszere alap tanfolyamot, és kedvet kaptál a gyermekek személyiségének mélyebb kifejtéséhez, megértéséhez, akkor szeretettel várlak a haladó tanfolyamon.

Részletek

Gyermekhoroszkóp elemzésének módszere - alap tanfolyam

Részvételi díj: 79 000 Ft

A tanfolyam egy gyakorlatban könnyedén használható módszert ad a kezetekbe, ami segít abban, hogy a saját és a környezetetekben lévő gyermekek személyiségét és adottságait a születési időpont ismeretében, az asztrológia segítségével megismerd.

Részletek

Symbolon kártya alapok tanfolyam ajándék Symbolon kártyával

Részvételi díj: 89 000 Ft

A Symbolon kártya nem más, mint egy tanácsadó, egy barát, akire az élet minden kérdésében, minden nehéz helyzetében számíthatsz. Peter Orban és Ingrid Zinnel fejlesztette ki, hosszas terápiás munka során. A kártya intuícióval és némi asztrológiai ismerettel egyaránt használható.

Részletek

Symbolon kártya haladó

Részvételi díj: 79 000 Ft

Symbolon kártya haladó tanfolyam, melynek előfeltétele, hogy a Symbolon kártya alapok tanfolyamot már elvégezted. A tanfolyam alatt 10 újabb kirakási rendszerrel ismerkedhetsz meg.

Részletek

Munay-ki kilenc+1 rítus

Részvételi díj: 30 000 Ft

A Munay Ki rítusokat, az inkák szellemi örökségét Alberto Villodo amerikai antropológus hozta el Peruból. A Munay-ki az inkák leszármazottjaitól (Q’ero nemzet), a perui őshonos népeitől származó Kilenc Rítus Beavatás.

Részletek
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom