Symbolon kártya alapok tanfolyam ajándék Symbolon kártyával

Részvételi díj: 89 000 Ft

Oktató: Sebestyén Attila
A Symbolon kártya nem más, mint egy tanácsadó, egy barát, akire az élet minden kérdésében, minden nehéz helyzetében számíthatsz. Peter Orban és Ingrid Zinnel fejlesztette ki, hosszas terápiás munka során. A kártya intuícióval és némi asztrológiai ismerettel egyaránt használható.

symbolon_kartya SYMBOLON KÁRTYA INGYEN!
Igen jól látod, nálunk ingyen kapod a Symbolon kártyát!
Amennyiben nálunk végzed el, a Symbolon kártya alapok tanfolyamot, úgy ingyenesen kapod meg, a most már több mint 10.000 Ft-ba kerülő, ráadásul csak külföldről, és onnan is igen nehézkesen beszerezhető Symbolon kártyacsomagot.

A tanfolyam árában benne van belföldön, a kártyacsomag részedre való eljuttatása is, illetve egy igen színvonalas jegyzet. A tanfolyamok egyéni és csoportos online vagy személyes formában folyamatosan indulnak.

 

Egyedül nálunk találod meg azt az oktatási formát, amiben mi alkalmazkodunk a te szabadidődhöz és a haladás ütemét is személyreszabottan alakítjuk ki veled közösen!

Mire való a Symbolon kártya?
A Symbolon kártya nem más, mint egy tanácsadó, egy barát, akire az élet minden kérdésében, minden nehéz helyzetében számíthatsz. Peter Orban és Ingrid Zinnel fejlesztette ki, hosszas terápiás munka során. A kártya intuícióval és némi asztrológiai ismerettel egyaránt használható.

Figyelem! Nem jóskártya – bár akár annak is használható – hanem igen értékes önismereti tudást sajátíthatsz el általa. Egyedül igen nehéz a használatát megtanulni, ezért állítottunk össze számodra egy 14 órás tanfolyamot (7×2 órában), melynek keretében megismertetünk mind a 78 lappal, kirakási módokat, rendszereket ismerhetsz meg, és némi asztrológiai tudásra is szert tehetsz. Nem mellesleg szembesülhetsz saját életed problémáival, megoldásokat kaphatsz rájuk.

symbolonEz a kártya kegyetlenül őszinte, megmutatja a problémák okait, és a megoldásra is javaslatot tesz. Csak akkor foglalkozz vele, ha képes vagy szembesülni tudatos és tudatalatti személyiségeiddel!
Ha megtanulod nemcsak önmagad használhatod, de segíthetsz másoknak is vele, sőt kiegészítő technikaként alkalmazhatod más módszerekkel együtt, vagy felhasználhatod segítő foglalkozásodban is.
Mindezt saját otthonodból teheted meg, heti 1 alkalommal, a saját időbeosztásodhoz igazodva, hiszen mindig veled egyeztetjük a következő időpontot. Az oktató kizárólag veled foglalkozik! Nem kell utazgatnod, mindent kézhez kapsz – kártya, jegyzet – így időt és pénzt spórolsz, ugyanis a tanfolyam díján felül nincs semmilyen költséged.

Egyéni tanfolyam díja:        89.000 Ft/fő/14 óra

A tanfolyam díja akár két részletben is fizethető, az első a jelentkezéskor, a második a tanfolyam megkezdésekor. Ha éppen nincs a készleten kártya, akkor be kell hozatnunk a részedre, ezért a kezdésig akár 3 – 4 hét is eltelhet! A részvételi díj 1 db Symbolon kártyacsomag árát tartalmazza!

Csoportos tanfolyam
Nálunk már 2 fő is csoportnak számít! Hozd magaddal gyermekedet, szüleidet, testvéredet, barátaidat, vagy bárki mást és Te is olcsóbban tanulhatsz.

Csoportos tanfolyam díja: 69.000 Ft/fő/14 óra

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos, felnőttoktatási tanúsítványt adunk!
Oktatási azonosítónk: FKB/2020/001483

A tanfolyamot Sebestyén Attila asztrológus tartja, aki már közel 20 éve foglalkozik a Symbolon kártyával, így személye garancia a magas szintű oktatásra.

Részletekről érdeklődj telefonon: 06/30-8332245

Olvasd el néhány már végzett tanítvány véleményét a tanfolyamról és Attiláról.

Vélemények a tanfolyamról:

Takács Gyöngyi asztrológus véleményét hallgassátok meg a videóból! Kattints ide!


“Nyugodt szívvel ajánlom Attilát annak, aki Symbolon tanfolyamot szeretne tanulni. Nagyon tetszett, hogy rugalmasan, az én időbeosztásomhoz tudtuk hangolni a tanfolyami napokat. Attila türelmes, gyakorlatorientált, támogató oktató, aki által élvezetes és könnyed volt az anyag elsajátítása. A tanfolyam minden egyes percét élveztem. Várom a folytatást. (Zsuzsa – Budapest)”Már régóta szerettem volna megtanulni a Symbolon kártyát. A karantén időszak (így online tanfolyamként) alatt ez könnyedén ment. Attila nagyon segítőkész és felkészült oktató. Egyszerűen és érthetően el tudtam sajátítani néhány óra alatt online, rugalmasan a saját kényelmes otthonomból. Segítő szakmákhoz vagy önmagában is hatékonyan alkalmazható. Köszönöm: Judit – Budapest””Úgy repültek el az órák, hogy észre sem vettem, és nagyon vártam a következő alkalmat. Teljes odafigyelést, partneri viszonyt és minden kérdésemre választ kaptam. Miközben további ismereteket szereztem az asztrológia területéről, amire is nem számítottam, a Symbolon mélyebb megismerése tökéletesen kiegészíti az eszköztáramat, amelyet könnyedén és szabadon használhatok a magam, a családom és bárki támogatására. (Babi Vác)”

“Köszönet! Nagyon örülök, hogy véletlenül rátaláltam Attilára és az általa tartott Symbolon kártya képzésre. Az asztrológia nem ismeretlen terület számomra, azonban a kártya egy nagyon izgalmas képi világot jelenített meg. Tényleg képesek a képek, a kártyák olyan tudatalatti tartalmakat megmozgatni, mint egy módosult tudatállapotbeli szituációban. Önismereti, kiegészítő “játék”, használni, használni, használni! (Barbara – Mosonmagyaróvár)”

Legközelebbi tanfolyam időpontja: folyamatosan indul
Jelentkezni lehet a 06/30-8332245 telefonszámon vagy az astroattila@gmail.com e-mail címen.

A tanfolyam elvégzése után lehetőség van további gyakorló órákra.
Ennek díja:  8.000 Ft/óra.
Csoportos:  6.000 Ft/óra/fő

Érdeklődés és jelentkezés:
Sebestyén Attila asztrológus, Symbolon kártya oktató
06/30-8332245
Oktatási azonosító: FKB/2020/001483

Jelentkezés az eseményre

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások július 21-től július 27-ig

A 30. hét Holdállásai

2024.07.20 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 21.Telihold a Bak jegyében

Július 21-én 12 óra 17 perckor tetőzik a Telihold a Bak jegyében. A júniusi Telihold szintén a Bak jegyének elején köszöntött ránk, ami mondhatni egyfajta kezdetet hozhatott az elengedés folyamatában. Ahogy a júliusi Teliholdnál a Hold a Bak jegyének végéhez ér, úgy mi is történetünk végéhez érhetünk, megtéve az utolsó lépést a végleges lezárás érdekében.

2024.07.19 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Bak Telihold varázslat

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, ami életünk egy szakaszának befejezéséhez vezethet el bennünket.

2024.07.19 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom