Gyermekhoroszkóp elemzésének módszere - alap tanfolyam

Részvételi díj: 79 000 Ft

Oktató: Dudás Mária
A tanfolyam egy gyakorlatban könnyedén használható módszert ad a kezetekbe, ami segít abban, hogy a saját és a környezetetekben lévő gyermekek személyiségét és adottságait a születési időpont ismeretében, az asztrológia segítségével megismerd.

Aki találkozott már a gyermekasztrológiával, az tudja, hogy már a születés pillanatában hiteles képet mutat a gyermek adottságáról, temperamentumáról és esetleges fejlesztési igényeiről. Óriási segítséget nyújt, hiszen megismerhetitek gyermeketek lelki igényét, beilleszkedési adottságait, tanulási képességét, kapcsolatteremtő adottságát és motiválhatóságát. Minden korszakukban megmutatja a hozzájuk vezető utat, kezelhetőségüket, és segítséget nyújt a pályaválasztásukhoz is.
A módszert én magam alakítottam ki sok éves praxisom tapasztalata alapján, aminek egy egyszerű, mindennapokban könnyedén használható változatát tanulhatjátok meg. Azért egyszerű, mert nem bonyolítja túl az elemzést, hanem a lényegre fókuszálást és a szimbolikus gondolkodást tanítja meg. Nem felesleges lexikális tudás átadására törekszem, a tanfolyam gyakorlatközpontú, és célja, hogy elvégzése után valóban használni tudjátok a megtanult módszert. A tanfolyam elvégzéséhez asztrológiai előtanulmány nem szükséges.

A tanfolyam elvégzése egy olyan módszert ad a kezedbe, amivel saját gyermekeidet és a környezetedben lévő más gyermekek, felnőttek működését is megismerheted és jobban megértheted.
A tanfolyam alatt a te és a saját gyermekeid, vagy tanítványaid születési horoszkópján gyakorlunk, így önismeretedben is előreléphetsz, és a környezetedben élőket is jobban megismerheted.

A tanfolyamra való jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé, és a pénz beérkezésekor kapják meg a jelentkezők az előzetes tanulni valókat. Ezek olyan egyedül is megtanulható asztrológiai szimbólumok és analógiák, amik miatt felesleges lett volna még egy plusz napot beiktatni a tanfolyam menetébe. A tanultakat az első alkalommal megbeszéljük, és kiegészítjük, ha szükséges. Amennyiben valaki úgy érzi, hogy mégis igényli a plusz alkalmat erre van mód, és ezt most ajándékba kapja minden jelentkező!

Csoportos tanfolyam
Nálunk már 2 fő is csoportnak számít! Hozd magaddal gyermekedet, szüleidet, testvéredet, barátaidat, vagy bárki mást és Te is olcsóbban tanulhatsz.

Egyéni tanfolyam díja:………………………………..79.000 Ft/fő/6 alkalom
Csoportos tanfolyam díja:………………………… ..59.000 Ft/fő/6 alkalom

A tanfolyam ára tartalmazza az előzetes tanulnivaló és a tanfolyam jegyzetét.

A tanfolyam elvégzéséről hivatalos, felnőttoktatási tanúsítványt adunk!
Oktatási azonosítónk: FKB/2020/001483

Jelentkezni lehet a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen. A jelentkezés az előleg befizetésével válik véglegessé!

Visszajelzés a tanfolyamról:

"A gyermekasztrológia tanfolyamra az interneten keresgélve találtam rá, és elsőre megtetszett a leírása. Pont ilyet kerestem. Marcsival amint felvettem a kapcsolatot, egyből megvolt a közös összefonódásuk, én az a típus vagyok, aki millió kérdést tesz fel, és ő már akkor megválaszolta, amikor hivatalosan még el sem kezdünk tanulni. A tananyag érthető és átlátható, lényegretörő. Egy percig nem unatkoztam, alig vártam a következő alkalmat, hogy tanulhassunk, és folyamatosan csak gyakoroltam. Az online tanulás zökkenőmentes volt, és máig fogja a kezem, pedig már elvileg befejeztük a közös munkát. Alig várom, hogy egy újabb tanfolyamon találkozhassunk! " (Petra)

Tanfolyam tematikája:
0. alkalom: otthoni, előzetes tanulni való a megküldött jegyzet alapján. Ne ijedjetek meg tőle, egyszerű az anyag, olyan mintha egy új nyelvhez tanulnátok szavakat :).

1-2. alkalom
– Asztrológia alapok megbeszélése által az analógiás gondolkodás gyakorlása, Placidus asztrológiai program használatának megismerése- Gyermekasztrológiai elemzés menete
– A gyermek korszakai és azok elemzésének lehetőségei
– A gyermek temperamentuma, születési adottságok, fejlesztendő képességek korszakonként

3-4. alkalom
– Mit mutat meg a holdi kor, a gyermek első 7 éve, és hogyan elemezzük
– Az első évek temperamentumbeli megnyilvánulása
– Aszcendens, Hold szimbolikája a születési horoszkópban
– Beilleszkedési, kapcsolatteremtő adottság
– Merkúri korszak (7-14 éves kor) bevezető

5-6. alkalom
– Merkúri korszak temperamentumbeli működése, hogyan elemezzük
– Tanulási képesség, jobb vagy bal agyféltekés adottságú?
– Kommunikációs képességek, analitikus vagy szintetizáló gondolkodású
– Mivel motiválható?
– Kamaszkor, libidóbolygók működése, a kor nehézségeinek várható megnyilvánulása

A tanfolyam elvégzése után lehetőség van további gyakorló órákra.
Ennek díja:  8.000 Ft/óra.
Csoportos:  6.000 Ft/óra/fő

A gyermekasztrológia hasznosságáról itt olvashattok részletesen:
Gyermekasztrológia – Csillagjóslás vagy valódi segítség?

Érdeklődni, informálódni a tanfolyammal kapcsolatban: 
Dudás Mária gyermekasztrológusnál lehet közvetlenül a 06/30-4515002 telefonszámon vagy az astromarcsi@gmail.com e-mail címen.

Oktatási azonosító: FKB/2020/001483

Jelentkezés az eseményre

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Kapcsolódó események

Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások július 21-től július 27-ig

A 30. hét Holdállásai

2024.07.20 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 21.Telihold a Bak jegyében

Július 21-én 12 óra 17 perckor tetőzik a Telihold a Bak jegyében. A júniusi Telihold szintén a Bak jegyének elején köszöntött ránk, ami mondhatni egyfajta kezdetet hozhatott az elengedés folyamatában. Ahogy a júliusi Teliholdnál a Hold a Bak jegyének végéhez ér, úgy mi is történetünk végéhez érhetünk, megtéve az utolsó lépést a végleges lezárás érdekében.

2024.07.19 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Bak Telihold varázslat

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, ami életünk egy szakaszának befejezéséhez vezethet el bennünket.

2024.07.19 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom