Ki vagyok én? Születési horoszkóp elemzése felnőttek részére

Részvételi díj: 29 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
A születési (radix) horoszkóp elemzése magában foglalja az adott ember tudatos és tudattalan személyiség jegyeinek elemzését, illetve azoknak a sorsára gyakorolt hatásait.

Az elemzés keretében beszélünk az egyén életfeladatáról, és sorsában felmerülő legjellemzőbb problémákról illetve rávilágítok arra, hogy esetenként, ösztönösen miért fut időről–időre azonos köröket az életében.
Elmondom a problémák megoldásának lehetséges módozatait, illetve az elemzés során lehetőség van arra is, hogy kérdéseket tegyen fel, és az aktuális problémáját is megbeszéljük.
További lehetőség van arra is, hogy az elemzést prognosztikával (előrejelzéssel) rendelje meg, amikor a születésnapjához képest, egy évre előre nézzük meg azokat a hatásokat, amelyek jellemzőek lehetnek. Ezáltal időben felkészülhet arra, hogy a következő esztendőt optimálisan tervezze- és élje meg, kiaknázva annak lehetőségeit.
A születési horoszkóp elkészítésére csak pontos születési idő (óra, perc) ismeretében van lehetőség. Amennyiben nem tudja ezt, úgy néhány életesemény időpontját előzetesen kell megadnia számomra, amelyek alapján külön díj ellenében elvégzem a pontosítást.

Szóbeli tanácsadás díja:                                            29.000 Ft
(kb. 1,5 óra a tanácsadás időtartama, és telefonnal vagy diktafonnal felveheted a beszélgetést.)

Ismerd meg magad! Önismeretet segítő elemzés    35.000 Ft
Az elemzés (kb. 7-8 oldal) segít megismerni az egyén adottságait, feladatait és életútjának sorsfeladatát, és életcélját. Ajánlott kamasz gyermekeknek, útjukat kereső felnőtteknek.

Születési idő pontosítás:          ajándékba adjuk a horoszkóp készítéshez.
(Ha a körülbelüli időpont 3 órán belüli. Egyéb esetben egyéni árszabás működik.)

Éves előrejelző horoszkóp (szolár) elemzés                   29.000 Ft
Az éves előrejelzés születésnaptól születésnapig tartó időszakról készül, az adott év feladatát és hatásait részletezve. A részleteket olvasd el itt!

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!




Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások július 21-től július 27-ig

A 30. hét Holdállásai

2024.07.20 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 21.Telihold a Bak jegyében

Július 21-én 12 óra 17 perckor tetőzik a Telihold a Bak jegyében. A júniusi Telihold szintén a Bak jegyének elején köszöntött ránk, ami mondhatni egyfajta kezdetet hozhatott az elengedés folyamatában. Ahogy a júliusi Teliholdnál a Hold a Bak jegyének végéhez ér, úgy mi is történetünk végéhez érhetünk, megtéve az utolsó lépést a végleges lezárás érdekében.

2024.07.19 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Bak Telihold varázslat

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, ami életünk egy szakaszának befejezéséhez vezethet el bennünket.

2024.07.19 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom