Személyre szabott öngyógyítást segítő meditációk

Részvételi díj: 49 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
Személyre szabott meditációink, mindenkinek saját igényei alapján készülnek. A család első csoportjának meditációi, a Testi betegségek, lelki okainak megoldásához ad kiváló segítséget.

A meditáció segít a betegségből való gyógyulásodban?
A meditációkat Sebestyén Attila asztrológus készíti, aki maga is súlyos cukorbetegségből gyógyult meg, alig 2 hónap alatt.
Miután Attila a napi 4 inzulinnal kezelt cukorbetegségéből felépült, igyekezett átadni tudását, tapasztalatát a beteg embereknek. Előadásai, és tanácsadásai során azt tapasztalta, hogy a betegeknek szükségük van valamilyen „mankóra”, melyre támaszkodhatnak gyógyulásuk útján, különben nem képesek túllépni egészségügyi problémájukon.
Közel egy éves folyamatos kísérletezés alapján, arra a következtetésre jutottunk, hogy legfontosabb, a tudattalan negatív mintáinak felülírása. Ehhez kísérleteztünk ki, olyan öngyógyítást segítő meditációkat, melyek naponta hallgatva, támogatják a szervezet öngyógyító képességét, ezzel segítve gyógyulásunkat, és orvosunkat a gyógyítási folyamatban.

Érdekel a személyre szabott meditáció, visszahívást kérsz?
(Csak írd meg nekünk telefonszámodat e-mailben, és mi 24 órán belül felhívunk, és válaszolunk kérdéseidre)

Referenciaként meghallgathatjátok Újhold, és Telihold meditációinkat az alábbi linkeken, melyek még nem ennek az egészségügyi sorozatnak a részei, de remekül működnek a teremtés, és az elengedés területein.
Újhold Meditáció
Telihold Meditáció

Hogyan működik a meditáció?
A meditáció, tulajdonképpen a tudatalatti programjainkat írja felül. Az életben biztosan sokszor tapasztaltátok már, hogy kitűztetek egy célt, tudatosan mindent megtettetek érte, mégsem sikerült elérnetek. Ez azért van, mert tudattalan elmétek szabotálta terveiteket, azaz a „beépített” programok ellenetek dolgoztak. A tudattalanban dolgoznak ugyanis azok a korlátozó hiedelmek, minták, melyeket szüleitek, az iskola, és a társadalom programozott elmétekbe.
Például, ha gyakran ezt hallottátok: „ a gazdag emberek,mind gonoszok”, ezek után ugyan miért csodálkozunk, ha tudattalanul mindig a szegénység felé teszünk lépéseket?
Esetleg gyermekkorotokban azt tapasztaltátok, hogy a szüleitek akkor figyelnek igazán rátok, ha betegek vagytok. Ez egy minta lesz, amit az ember felnőtt korában is tudattalanul alkalmaz, ha nem kap elég figyelmet, vagyis betegségekbe, sőt akár a halálba is menekül.
Ezeket írja át a meditáció, és helyükre új, a nektek leginkább megfelelő értékrendet ülteti el, tudattalan elmétekbe.

Mivel minden ember másként működik, más módszer hatásos nála, ezért személyre szabott, egyéni meditációkat készítünk, méghozzá a születési horoszkóp alapján. A születési képlet ugyanis egyértelműen mutatja a testi betegségeink lelki okait, és ezt felhasználjuk a személyes meditációk készítése során.
Talán nem is kell mondanunk, hogy a személyre szabott meditáció, sokkal gyorsabban, és erőteljesebben tudja segíteni az öngyógyító mechanizmust, mivel sokkalta több lehetőséget rejt önmagában. Ezekhez a meditációkhoz ugyanis egyéni konzultáció is jár, sőt bizonyos esetekben személyre szabott háttérzene, és akár exkluzív kivitelezés is.
Ezekben a csomagokban, minden a Te, öngyógyító mechanizmusodnak segítését, és erőteljes működését szolgálja, méghozzá személyre szabottan! A meditáció olyan lesz, mint egy személyes jó barátod, amit időnként meg is újíthatsz, ha úgy látod jónak. Ne feledd ez a meditáció azért készül, hogy kapaszkodó legyen a kezedben.

Ezek után nézzük meg, milyen lehetőségek közül válogathattok:
– Bronz meditációs csomag: 30 perc konzultáció, személyes szöveg, általános zene, alap kivitelezésben………………………………………………………….. 49.000 Ft
A csomag személyre szabott meditációt tartalmaz, általános zenével, alap kivitelezésben, azoknak ajánljuk, akik csak a gyógyulásukra akarnak koncentrálni.

– Ezüst meditációs csomag: 45 perc konzultáció, személyes szöveg, általános zenével, exkluzív kivitelezésben……………………………………………………………69.000 Ft
A csomag személyre szabott meditációt tartalmaz, általános zenével, exkluzív kivitelezésben, azok számár ajánljuk, akiknek a gyógyuláson kívül, a hosszabb konzultáció, és a termék kinézete is fontos.

– Arany meditációs csomag: 60 perc konzultáció, személyes szöveg, személyes zenével, exkluzív kivitelezésben……………………………………………………………89.000 Ft
Azon igényes megrendelőink számára ajánljuk ezt a csomagot, akiknek fontos, hogy mind a szöveg, mind a háttérzene nekik íródjon, hosszasan konzultálhassanak, és a termék exkluzív kivitelezésben készüljön el számukra.

Mit nyújt még a csomagajánlat számodra?
– A konzultációkat telefonon, vagy Skype-on bonyolítjuk le, így otthonodból ki sem kell mozdulnod.
– Az arany, ezüst, bronz csomagok árából levonásra kerül, ha Te már Általános Meditációt rendeltél meg CD-n tőlünk. (Egy csomag árából, kizárólag egy Általános Meditáció árát tudjuk levonni!)

Fontos!
A meditációkat kb. 3 hónapig ajánljuk hallgatni, ha lehetőség van rá naponta kétszer. Egyszer rögtön ébredés után, másodszor pedig közvetlenül elalvás előtt. Tudatalattink, ugyanis ekkor a legfogékonyabb a meditációkra.
3 hónap után javasoljuk a betegség kontrollját orvosoddal, és ha az eredmények tükrében szükséges, az annak megfelelő meditáció váltást.

Mennyire hatásos a személyes meditáció? Olvasd el egy ügyfelem ajánlását:
“Járásom javítása miatt kerestem fel Attilát és kértem tőle egyéni meditációt a problémám megoldására. Néhány telefonos konzultáció során világos képet kapott arról, milyen okok állhatnak a betegség hátterében és ezek alapján fogalmazta meg a meditáció szövegét, melyet azóta naponta többször meghallgatok. Korábban nem igazán értettem a megerősítés és a meditáció közti különbséget, ez mára már teljesen nyilvánvalóvá vált. A zene gondos megválasztásán kívül nagy hangsúlyt fektetett az ellazításra, majd a belső utazás élvezetessé tételére. A számomra fontos, új programok több alkalommal ismétlődnek a meditáció során, aminek hatását már most érzem. Sokszor csak utólag tudatosul bennem, hogy miért jutottam el A-ból B-be könnyebben és gyorsabban, mint régebben. Vagy miért vagyok kifejezetten BOLDOG mostanában. Természetes, hogy így van, hiszen hetek óta ezek az üzenetek érkeznek a tudatalattimba!
Továbbá nagyon tetszik az, hogy a konkrét cél megfogalmazásán túl olyan programok is belekerültek a meditációba, amelyek a lehetetlen és a lehetséges határát tolják jóval kijjebb, megsokszorozva ezáltal a számomra elérhetőnek tartott dolgok számát. Új életszemléletet fogalmaz meg, mely a korlátokat magunk mögött hagyva életerőt, önbizalmat és egészséget kölcsönöz a mindennapoknak.
Véleményem szerint  gyógyulásunk érdekében testi, érzelmi és tudat alatti szinten egyaránt tennünk kell. Ez utóbbihoz tökéletes eszköz Attila egyéni meditációja.”
(Kati – Siófok)

A 3 hónap utáni konzultáció ára: 15.000 Ft/45 perc
A konzultáció személyesen vagy online vehető igénybe.
Ha újabb csomagot rendelsz, akkor már csak az eredeti ár 80 %-át kell az új rendelésnél kifizetned, vagyis az újabb csomagot már 20%-al olcsóbban szerezheted meg!

Végezetül még néhány számadat Attila gyógyulásáról, melyek önmagukért beszélnek. Ne feledjék, ő is naponta használja a születési képlete alapján önmagának készített meditációt.
2013. december: Kórházba kerül, 30-as cukorértékkel, ahonnan napi 4 inzulin használatával engedik ki.
2014. február közepe: Folyamatosan, gyorsan javuló eredményei alapján, „leteszi” az utolsó inzulin injekciót is, és semmilyen gyógyszert sem szed többé „cukrára”.
2014. Április: Megméreti Haemoglobin A1c (NGSP) értékét, mely kb. az utolsó 3 hónap átlag cukor értékét mutatja. Az érték: 5,6 (elismert referencia érték: 3,8 – 6,9) vagyis normális!
2014. Augusztus: Ismételten megméreti HBA1c (NGSP) értékét, melynek eredménye 5,3. Normális!
2015. Július: Ismételt vércukor HBA1c (NGSP)mérés. Eredménye: 5,5 Normális, másfél évvel a kórházi ápolás után úgy, hogy közben semmilyen gyógyszert sem szed cukorra, csak a meditációt hallgatja, és persze az egészséges táplálkozásra, mozgásra odafigyel.

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások július 21-től július 27-ig

A 30. hét Holdállásai

2024.07.20 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 21.Telihold a Bak jegyében

Július 21-én 12 óra 17 perckor tetőzik a Telihold a Bak jegyében. A júniusi Telihold szintén a Bak jegyének elején köszöntött ránk, ami mondhatni egyfajta kezdetet hozhatott az elengedés folyamatában. Ahogy a júliusi Teliholdnál a Hold a Bak jegyének végéhez ér, úgy mi is történetünk végéhez érhetünk, megtéve az utolsó lépést a végleges lezárás érdekében.

2024.07.19 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Bak Telihold varázslat

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, ami életünk egy szakaszának befejezéséhez vezethet el bennünket.

2024.07.19 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom