BELSŐ UTAZÁS az érzelmi, lelki blokkok feloldásához

Részvételi díj: 29 000 Ft

Tanácsadó: Dudás Mária
Találkozás önmagunkkal - Belső utazásnál azoknak a problémáknak eredünk a nyomába, amik általában gyermekkorunkban keletkeztek.

Találkozás önmagunkkal!
Belső utazásnál azoknak a problémáknak eredünk a nyomába, amik általában gyermekkorunkban keletkeztek. Nagyrészt a szüleinktől vagy az óvodában, iskolában elsajátított téves hitrendszerek, korlátozó hiedelmek. Ezeket főleg „robotpilóta” üzemmódban használjuk, és nekik „köszönhetjük”, hogy nem érünk célba tudatosan, akaratunk, szándékunk szerint.
Mára tudósok is kimutatták, hogy a tanult mintáknak a 70 – 75 %-a negatív irányba visz el bennünket, tehát nagyon lényeges, hogy elkezdjük felülírni őket.
Szerencsére tudattalanunk olyan, mint egy számítógép, így van lehetőségünk arra, hogy a negatív mintákat megszüntessük, és új programot helyezzünk el benne, melyek már a siker és boldogabb élet felé visznek el minket.
A belső utazásnál alapvetően Brandon Bays módszerére támaszkodunk, aki saját maga gyógyulását teremtette meg egy súlyos betegségből, az önmaga által megtalált módszerrel. Természetesen ezt kiegészítettük saját tapasztalatainkkal, megfigyeléseinkkel.

Az utazás minden embernél másképpen történik, minden ember egyénileg reagál, ezért nem lehet előre megmondani, hogy kinél, hány alkalomra lesz szükség, és egy – egy alkalom milyen hosszúságú lesz.
Van, akinél már az első alkalom átütő sikert hoz van, akinek 4 – 5 alkalom is kell ahhoz, hogy a lelki blokkot okozó érzelem közelébe kerüljünk. Ez általában azért egy hosszabb folyamat, hiszen amit esetleg akár 30 – 50 éven keresztül magunkban „dédelgettünk”, azt nem lehet néhány óra alatt megoldani.
Lehetséges testi és lelki belső utazás is, illetve bizonyos kivételes esetekben reinkarnációs utazás, bár mi azt mondjuk, hogy első sorban jelen életünkre kell koncentrálnunk, és ebben kell megtalálnunk a gond, baj okozóját, és a megoldását is.

A belső utazások ideje: 1,5 – 3 óra/ alkalom
A Belső utazások ára: 29.000 Ft/alkalom
Ha több alkalomra van szükség egymás után akkor egyéni díjszabás lép életbe.

Jelentkezés: Sebestyén Attilánál a 06/30-8332245 telefonszámon, vagy az astroattila@gmail.com címen.

Jelentkezés a tanácsadásra

A jelentkezéshez add meg a kapcsolati adataidat, keresni fogunk a részletekkel kapcsolatban!
Legfrissebb cikkek

Hold a mindennapokban

Heti Holdállások július 21-től július 27-ig

A 30. hét Holdállásai

2024.07.20 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

2024. július 21.Telihold a Bak jegyében

Július 21-én 12 óra 17 perckor tetőzik a Telihold a Bak jegyében. A júniusi Telihold szintén a Bak jegyének elején köszöntött ránk, ami mondhatni egyfajta kezdetet hozhatott az elengedés folyamatában. Ahogy a júliusi Teliholdnál a Hold a Bak jegyének végéhez ér, úgy mi is történetünk végéhez érhetünk, megtéve az utolsó lépést a végleges lezárás érdekében.

2024.07.19 | Dudás Mária
Hold a mindennapokban

Bak Telihold varázslat

A júliusi Telihold a Bak jegyében köszönt ránk, ami életünk egy szakaszának befejezéséhez vezethet el bennünket.

2024.07.19 | Dudás Mária
Ez az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Részletek Elfogadom